Impresszum

vadszat-logo-allo-150x150

VADASZAT.NET 2000–2018


A VADASZAT.NET már 18 éve meghatározó szerepet tölt be, mint online vadászati hírportál. Küldetésünk, hogy az olvasóink számára megbízható, hiteles és naprakész tartalmakkal szolgáljunk nap mint nap.

A 2016-os megújulást követően a látogatottság gyors növekedésnek indult és ennek köszönhetően a VADASZAT.NET napjainkban Magyarország egyik legolvasottabb weboldala vadászati témában, része a magyar vadászati kultúrának.

Célunk, hogy további témák, rovatok és praktikus szolgáltatások elindításával minél szélesebb körű igényt tudjunk kielégíteni, és azok az internethasználók is találjanak érdeklődési körüknek megfelelő, változatos tartalmat, akik kevésbé fogékonyak a vadászati témák iránt.

A portál támogatói közül külön köszönet illeti dr. Zoltán Attilát, a NIMRÓD Vadászújság főszerkesztőjét, akinek bizalmát és támogatását nem nélkülözhettük volna.

Vadászüdvözlettel

Preisz Gyula főszerkesztő és a vadaszat.net csapata

Minden jog fenntartva! A honlap bármely részének, adatainak, bármilyen formában történő másolása, tárolása, továbbítása, illetőleg bármilyen szakmai gyűjteményhez való fehasználása csak a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet!
A honlap tulajdonosának jogi képviselője dr. Bay Endre ügyvédi irodája. Tel.: 311-6891;
ARTISJUS állásfoglalás
FŐSZERKESZTŐ © PREISZ GYULA – www.vadaszat.net

Cím: EUROHUNT BT
2060 Bicske, Vajda János u. 40/A
Adószám: 21099191-3-42

Tel.: (30)-343-4558
E-mail: szerkeszto@vadaszat.net