Egyéb

Tisztelt FÁCÁNVADÁSZATOT Kedvelők! Gödöllői tenyészetünkből ebben az évben is kiváló röpkészségű, szép tollazatú FÁCÁNOKAT ajánlunk megvételre. Idén a VADÁSZ FÁCÁN mellett színesítésként, KIRÁLYFÁCÁN és ANGOL ZÖLD FÁCÁN is vásárolható korlátozott számban. Kínálatunkat megtekinthetik a www.facan-godollo.hu honlapunkon, a facebookon a GÖDÖLLŐI PERESI FÁCÁNOS TANYÁT keressék.  Várjuk érdeklődésüket elérhetőségeinken.
Tel.: 06 20 9446 266, e-mail: anotka2016@gmail.com (E1231)

ÁLLÁSPÁLYÁZAT | A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztálya pályázatot hirdet földművelésügyi (vadászati hatósági és igazgatási) feladatok ellátására. A jogviszony időtartama: határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony. Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő, heti 40 óra. (RÉSZLETEK)


HIRDETÉSFELADÁS

Tisztelt Látogató!

Az alábbi űrlap segítségével juttathatja el szerkesztőségünkbe hirdetését, amelyet weboldalunkon megjelentetni kíván az APRÓHIRDETÉSEK rovatban.

A szerkesztőségbe eljuttatott hirdetés öt gépelt sort és max. öt fényképet tartalmazhat. A hirdetés 48 órán belül megjelenik, és harminc nap után automatikusan törlődik. A hirdetés díja 2500 Ft+áfa/hó.

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével a Hirdető vállalja a hirdetési összeg befizetését a postán elküldött számla ellenében. Fizetési mód: csekken vagy átutalással.

A hirdető neve (kötelező)

A hirdető postacíme irányítószámmal (kötelező)

A hirdető e-mail címe (kötelező)

A hirdető telefonszáma (kötelező)

A hirdetés címe

A hirdetés szövege

Kép-csatolmány