NIMRÓD vadászfilmek

A DVD-ket és kazettákat postán, utánvéttel szállítjuk,
amely költség hozzáadódik a feltüntetett árakhoz!

 

 

VARÁZSKÜRT

Megjelent a Vadaszkamara Kürtegyüttes első CD lemeze, amelyen terítékszignálok, hagyományos vadász dallamok mellett, az együttes tagjainak szerzeményei is hallhatóak. Repertoáruk magába foglalja a hajtások alatt játszott fanfárokat, terítékszignálokat, és a nemzetközi és hazai vadászkürtversenyeken kiírt darabokat. Természetesen része repertoáruknak a vadászhimnusz is, amelyet billentyűs hangszereken adnak elő.

CD, ára 2500 Ft
Megrendelés

 

 

„KELET-AFRIKA VÁNDORA VOLTAM”

A film 2010-ben TV-videó kategóriában elnyerte
a Kittenberger Kálmán Sajtódíjat

 

DVD, ára 2500 Ft
Megrendelés

 

 

OROSZORSZÁGI VADÁSZATOK

Izgalmas oroszországi vadászatok részesei lehetnek a marco polotól a barna medvéigj, a szibériai őztől a vaddisznóig.

A film játékideje: 100 perc

Forgalmazza: Kommunikáció-Natura BT

DVD, ára 3000 Ft
Megrendelés

 

 

HÍRES TRÓFEASZEMLÉK

Hazánk híres vadászterületei által szervezett látványos trófeaszemlék, valamint a FeHoVa kiállítás gazdag trófeabemutatói kézzelfogható közelségbe hozzák a remek trófeákat a szakmai érdeklődők és a természet szerelmesei számára. A trófeák bepillantást engednek az egyébként megközelíthetetlen, az átlagember számára sokszor rejtve maradó, titokzatos világba.

Forgalmazza: Kommunikáció-Natura BT

DVD, ára 3000 Ft
Átmeneti készlethiány

 

 

Vadászatok dámországban III.

Remek hangulatú kétrészes filmben ismerkedhetnek a nézők a NEFAG Zrt vadászterületén a pusztavacsi dámbikavadászatokkal, vaddisznóhajtással, terelővadászatokkal és nem utolsó sorban az egyéni vadászatok különböző módjaival. Betekinthetnek a gyönyörű trófeák bírálatának kulisszatitkaiba, meghívást kapnak a nézők a trófeaszemlére valamint ellátogathatnak a karcag-apavári apróvadas vadászterületre is.

Dupla-DVD, ára 6000 Ft
Megrendelés

 

 

Afrikában jártunk gróf Széchenyi Zsigmonddal

„Szerencsének és az élet nagy ajándékának tekintem, hogy filmoperatőrként részt vehettem azon a vadász- és gyűjtőexpedíción, amely hivatva volt pótolni a Nemzeti Múzeum 1956-ban elpusztult afrikai gyűjteményét. Felejthetetlen élmény volt felvevőgépemmel megörökíteni Széchenyi Zsigmond és Dénes István vadászatait és a színes, kalandos szafári-életet.”
A film az 1959-es vadász- és gyűjtőexpedíciót mutatja be gróf Széchenyi Zsigmond utólsó vadászatainak megörökítésével.

Átmenetileg nem rendelhető
DVD, ára 2000 Ft

 

 

A vásott kalapos úr – Kittenberger Kálmán

Az irigyelt Afrika-utazó, Kittenberger Kálmán életét a kemény munka, nélkülözés és számkivetettség jellemezte. A hajdani Nimród újság főszerkesztőjének, a Természettudományi Múzeum gyűjteménye jeles gyarapítójának viszontagságos életére méltóképpen emlékezik Sáfrány József kitűnő filmje az afrikai és hazai vadászmezők hangulatát felidézve,

DVD, ára 2500 Ft
Átmeneti készlethiány

 

 

Dr. Nagy Endre Afrikája

A 35 perces film dr. Nagy Endre, nemzetközi hírű vaddászati szakember tanzániai otthonába enged bepillantást, ízelítőt ad az afrikai táj szépségéből és megismertet a nemzeti parkok állatparadicsomának néhány képviselőjével.

DVD, ára 2000 Ft
Átmeneti készlethiány

 

 

Robin Hood sehol…

Filmünk szereplői hazánkban nagy múlttal rendelkező sport- illetve vadászíjászok. Az ő közreműködésükkel szeretnénk bemutatni a különböző íjtípusokat és azok használatát. Segítséget kívánunk nyújtani mindazoknak, akik érdeklődnek az íjászat nemes tradíciója iránt, illetve azoknak is, akik már rendelkeznek íjjal, de megfelelő alapismeretekkel nem.

DVD, ára 3000 Ft
Megrendelés

 

 

NAMÍBIA – Első találkozás

A filmben Namibia egyedülálló állatvilága mellett vadászélmények is tanúi lehetünk. Antilopok és kuduk elevenednek meg a festői szépségű tájban, betekintést nyerhetünk a namíbiaiak vendégszeretetébe, és mindezt varacskosdisznó és antilopok vadászata teszi még érdekesebbé.

(Kommunikáció-Natura BT)

DVD, ára 2800 Ft
Átmeneti készlethiány

 

 

VADÁSZAT NAMÍBIÁBAN

A film bemutatja a Namíbiában élő fehér vadászt, Bank Józsefet, valamint a namíbiai vadászati lehetőségeket. A kamera elkísér több vadászt is a vadászatuk során, és bemutatja, hogy zajlik egy sikeres afrikai vadászat, milyenek a színvonalas szálláslehetőségek, valamint hasznos tanácsokat ad egy afrikai vadászatra történő felkészülést illetően.

(Priwerk Kft.)

DVD, ára 3000 Ft
Megrendelés

Hidvégi Béla
A VADONTÓL A MÚZEUMIG

2009 májusában Keszthelyen, a Festetics-kastély parkjában felújított épületben, immár teljes pompájában megnyitotta kapuit a látogatók előtt az új Vadászati Múzeum. Miként alakult ki a Dózsa báró-, Windisch-Graetz- Hídvégi-féle nagy trófeagyűjtemény, több mint 150 diorámában kialakított ritka bemutatója, honnan kerültek elő az ugyanitt látható Széchenyi-, Kittenberger-, Szederjei-relikviák és más magyar vadászati értékek? Mindezekre a kérdésekre ebben a filmben kapjuk meg a választ.

(Játékidő 56 perc).

DVD, ára 2900 Ft
Megrendelés

HEGYI VADÁSZATAIM
(Hidvégi Béla vadászélete 2.)

Hidvégi Béla nemzetközileg is elismert vadászember, hegyivadász élményeinek lehetünk részesei a professzionális minőségű filmeken. Míg az első részben főleg az európai és afrikai vadászatokat láthatjuk, addig a második részben a magashegyi állatok rendkívüli erőfeszítést és kitartást igénylő becserkelését és elejtését követhejtük nyomon. A néző képzeletben megmászhatja a Sziklás-hegységet, a Kaukázus, a Hindukus, a Himalája, a Pamír és az új-zélandi hegyek egekbe törő sziklaóriásait.

(Takács Viktor filmje, játékidő 80 perc).

DVD, ára 2900 Ft
Megrendelés

VOLT EGY ÁLMOM
(Hidvégi Béla vadászélete 1.)

T&T Videó Stúdió – Takács Viktor.

DVD, ára 2900 Ft
Megrendelés

Vaddisznóhajtástól vaddisznóhajtásig
Élményvadászatok II.

A TARTALOMBÓL: Lehet-e nagyszerűbb érzés egy vadász számára, mint hogy a sikeres vaddisznóhajtás után a teríték mellett vadászkirállyá avatják? Mi történhet két vaddisznóhajtás között? Egy harmadik. Majd megérint bennünket az orosz erdők-mezők gyönyörű két madarának, a siketfajdnak és a nyírfajdnak az izgalmas vadászata. És ha nyár közepe, akkor őzhívás. A november dámtrófea-bemutatóra majd vadászmisére invitál. Mi lehet 30 év után egy évfordulós ajándék? Lesz-e farkas a hajtásban és megismételhető-e a vadászkirályság? (Játékidő: 50 perc – Kommunikáció Natura Bt.)

DVD, ára 4500 Ft – Megrendelés

Vadászat Magyarországon reflexíjjal I–II.

Új magyar vadászíjász DVD apróvad- és nagyvadvadászati jelenetekkel, sikeres és sikertelen vadászélményekkel.

I. rész: Fogolyvadászat • Fácánvadászatok • Nyúlvadászatok • Libavadászat.
II. rész: Gímbikavadászatok • Őzvadászatok • Vaddisznóvadászat • Muflonkosvadászat.

(Játékidő: 120 perc; feliratok: angol, német, olasz, szlovák)

DVD, ára 3000 Ft – Megrendelés

Szegedi László–Schenek Tamás:
VÉREBVEZETŐK NYOMÁBAN

Dokumentumok, interjúk, legendás vérebvezetők, kalandos utánkeresések, izgalmas vérebversenyek.

A két film bemutatja a magyarországi vérebvezetés rendkívül érdekes, szakmailag is kiemelkedő világát. A nézők megismerhetik a vérebvezetés kultúrtörténetét, a vadászati hagyományokhoz szorosan kötődő értékeit. A filmben megszólalnak a szakma legendás alakjai és az őket követő legújabb generáció tagjai. A film rövid változata 2007-ben Kittenberger Kálmán Sajtó Díjat kapott.

(Játékidő 2×60 perc).

Dupla DVD, ára 6000 Ft – Átmeneti készlethiány

Magyarország nemzeti parkjai

A gyöngyszem – Aggteleki Nemzeti Park
Fennsík az ország tetején – Bükki Nemzeti Park
Az első – Hortobágyi Nemzeti Park
Vízjárta puszták vidékén – Kőrös-Maros Nemzeti Park
A homok és a szik birodalma – Kiskunsági Nemzeti Park

DVD, ára 2500 Ft – Megrendelés

VADÁSZUTAK I.
Namíbiai antilopvadászat

Namíbia – „Afrika titokzatos drágaköve" – az egyik legismertebb afrikai vadászati célország, amely a magyar vadászok körében is igen kedvelt. Namíbiát elsősorban azoknak a vadászoknak ajánljuk, akik kényelmes, kultúrált és biztonságos körülmények között szeretnék elejteni a fekete kontinens legismertebb vadfajait, nyitottak a természeti szépségekre és családias környezetben szeretnének kikapcsolódni barátaikkal vagy szeretteikkel. Vadászfilmünkben megismerheti a namíbiai tájat, a vadászat módját, a vadfajokat, a vadászat körülményeit, szemtanúja lehet számos kivételes trófeájú vad elejtésének.

DVD, ára 2990 Ft – Megrendelés

VADÁSZUTAK II.
Svédországi fajdvadászat,
Törökországi bezoárvadászat

1. Svédországi fajdvadászat – Svédország ezernyi tóval szabdalt, szinte érintetlen ősvadon, gazdag és változatos vadállománya várja a kalandvágyó vadászokat. A vadászat kipróbált, nagyon jól szervezett, kinti partnerünk mindent elkövet vendégeink elégedettsége, sikere érdekében. A svédországi fajdvadászatot azoknak a honfitársainknak ajánljuk, akik kedvező áron, vadászias körülmények között szeretnék elejteni a fajdfélék legjelentősebb európai képviselőit és nyitottak az érintetlen vadvilág, a Lappföld vadregényes szépségei iránt.
2. Törökországi bezoárvadászat – Törökország elsősorban az erős vadkanok országaként ismert, míg más vadászok számára ez a föld az egyik legszemrevalóbb kőszáli kecskének, a bezoárnak a hazája.
Ajánljuk ezt a világot azoknak a vadászoknak, akik nem riadnak meg a hegyi vadászatok barátságtalanabb körülményeitől, mert ámulatba ejti őket e varázslatos táj és a világ egyik legszebb hegyi kecskéje.

DVD, ára 2990 Ft – Megrendelés

VADÁSZUTAK III.
Oroszországi fajdvadászat,
Kanadai feketemedve-vadászat

1. Oroszországi fajdvadászat – Oroszország az egyik leginkább elérhető vadászati célország azok számára, akik a fajdvadászatnak legnemesebb, mondhatni tradícionális módján szeretnék elejteni a nagykakast és a kiskakast. Vadászutunk a Moszkvától 400 km-re északnyugatra fekvő Vologda melletti vadonjaiba vezet, amely nagyon jó állománnyal rendelkezik mindkét fajból, bár elsősorban a siketfajd állománya figyelemre méltóan gazdag. A szállás egy erdőben, csodálatos környezetben, a Kubenszkoje-tó partján található.
2. Kanadai feketemedve-vadászat – Kanada az észak-amerikai kontinens északi felén helyezkedik el. A föld második legnagyobb területű országa változatos tájakkal, csodálatos vadászterületekkel. Vadászatunk helyszíne 1240 km2, szinte érintetlen vadászterület észak-kelet Ontárióban. Vadászat szempontjából a lodge elhelyezkedése igen kedvező, mert tőle északabbra már nincs lakott település. Ez kifejezetten fekete medvére specializálódott vadászterület, bár a területen előfordul még a jávorszarvas, farkas, róka és apróvadfélék is.

DVD, ára 2990 Ft – Megrendelés

VADÁSZUTAK IV.
Tanzániai antilop- és bivalyvadászat

Tanzánia a klasszikus szafarik megszállottainak a paradicsoma, amit a nagyon jó vadállomány, a professzionális vadászat, a végelláthatatlan szabad területek és a változatos kelet-afrikai táj jellemez: erdős hegyvidéki régiók, füves szavannák, áthatolhatatlan bozótosok.
Novemberi kombinált vadászatunk során két vadászterületet látogattunk meg: a maszájföldi MtoWaMbu területét és a Selous-i vadrezervátum területét. Célunk az volt, hogy a 7 napos licenszben szereplő vadfajok terítékre kerüljenek. Ezek a vadászonkénti 2 kafferbivaly, zebra, egyféle haartebest, varacskos disznó, 2 gnú és az impala.
A területen szinte bármerre haladva folyamatosan állatokba botlik az ember. A fajgazdagság és a populációk sűrűsége megdöbbentő. A vegetáció, az érintetlen természet, a táj sokfélesége és a klasszikus vadászat hamar elvarázsolja az európai vadászembert. Sokan gondolatban örökké rabjaivá válnak ennek a varázslatos világnak....

DVD, ára 2990 Ft – Megrendelés

A SOLYMÁSZAT MAGYARORSZÁGON

A 40 perces film bemutatja a solymászat történetét az őskortól napjainkig, a ragadozó madarak tenyésztését és betanítását, valamint a három leggyakrabban használt solymászmadár fajjal, a vándorsólyommal, a héjával és a szirti sassal való vadászat technikai elemeit.

(Játékidő 40 perc).

DVD, ára 3000 Ft
Átmeneti készlethiány

A MADÁRETETŐ VENDÉGEI

Aki egyszer megtapasztalta, hogy micsoda élmény a madáretető vendégeit figyelni, az biztosan várni fogja a telet, Jogosan tehetnénk föl a kérdést: valóban szükségük van a madaraknak emberi segítségre télen? Hiszen ők évmilliók óta léteznek, szervezett, tudatos madáretetésről pedig legfeljebb kétszáz éve beszélhetünk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy környezetünk éppen az emberi tevékenység következtében erősen megváltozott. A nagy kiterjedésű szántóföldeken nem találnak megfelelő mennyiségó táplálékot, így a téli etetés nagyon jól jön a számukra. (Játékidő 68 perc.)

DVD, ára 3000 Ft
Megrendelés

SZARVASBŐGÉS, VADDISZNÓHAJTÁS
Gemenci vadászatok

A film a világhírű gemenci vadászterületre invitál, ahol a történelmi vadászházak, vadászkastélyok több, mint egy évszázada főúri, fejedelmi vadászatok atmoszféráját őrzik. Részesei lehetünk a szeptemberi szarvasbőgés titkainak, valamint a téli vaddisznóhajtások, terelővadászatok, egyéni vadászatok izgalmainak.

(Kommunikáció-Natura Bt, játékidő 43 perc).

DVD, ára 4300 Ft
Átmeneti készlethiány

A TERMÉSZET MŰVÉSZEI

I. FÁBA TEREMTETT VILÁG: Horváth Béres János, Nagy László, Németh Ferenc, Németh Zoltán, Bognár László.
II. A TERMÉSZET KINCSESTÁRA: Wágner Kálmán, Kapolcsi Szabó Karola, Gengeliczky László, Kovács Gábor, Keszthelyi Jenő.
III. A TERMÉSZET, AHOGY ÉN LÁTOM: Simon Ferenc, Seres Erzsébet, Dedinszky Márta, Muray Róbert, dr. Ignácz Magdolna.
IV. TERMÉSZETI PILLANATOK: dr. Alexay Zoltán, Anti István, Nagy Csaba, Szakács László.

(Készítette az Erdő P.R. BT).

Dupla DVD, ára 3500 Ft
Megrendelés

MORMOTÁTÓL A FÜRJVADÁSZATIG
Élményvadászatok I.

A film néhány olyan vadászatra invitál, amelyek nem mindennaposak. így részesei lehetnek ausztriai mormota, romániai fürj, és magyarországi üregi nyúl és fogoly vadászatának.

A film hossza 43 perc, korhatár nélkül.

(A filmet készítette a Kommunikáció-Natura BT).

DVD, ára 4500 Ft
Átmeneti készlethiány

Bársony István, a láp és a pagony dalnoka
A láp és a pagony dalnoka (portréfilm 40 perc)
Összefoglaló az elmúlt két év eseményeiről hatvan percben

B. I. Ifjúsági Prózamondó verseny 2005 • Emléktábla avatása a Rózsakunyónál a Börzsönyben 2005 • Könyvbemutató a Litea Könyvesboltban, Budai Vár 2005 • B. I. Kerékpáros emléktúra, Moha 2006 • Emléktábla-avatás Sárkeresztesen 2005 • Koszorúzás a Fiumei úti sírkertben, Budapest 2005 • Emlékünnepség a Magyar Írószövetségben, Budapest 2005 • II. B. I. Fotópályázat eredményhirdetése, Székesfehérvár 2005 • Könyvbemutató a Megyei Könyvtárban, Székesfehérvár 2005 • Iskolai Névadó, Sárkeresztes 2006 • B. I. Fotóklub megnyitója, Budapest 2007.

DVD, ára 2700 Ft
Megrendelés

TIZENKÉT HÓNAP AZ ERDŐN I–II rész.

Ez a méltán népszerû természetfilm-sorozat az erdők flóráját, faunáját mutatja be a hónapok váltakozásában a vadásztársaságok valamint az erdő- és vadgazdaságok közreműködésével. A sorozatot zenei aláfestés és Mécs Károly narrátor hangja teszi még színesebbé.

A film teljes hossza 153 perc.

DVD: 4000 Ft – Átmeneti készlethiány

Hubertus Kft.
VADÁSZISKOLA
Amit a nagyvadról tudni illik I–II.

A vadászvizsgára felkészülni nem egyszerű feladat. Különösen azokat az ismereteket nehéz elsajátítani, amelyhez az élő vad korának, agancsának, szarvának megítélésére van szükség. Ezt szinte csak tapasztalt vadász segítségével, a területet sokat járva lehet megtanulni. Ezt pótolja, teszi könnyebbé ez a DVD, amely a nagyvadfajaink életét, küllemét, agancsának, szarvának elejtés előtti bírálatát mutatja be.

DVD, ára 4500 Ft
Megrendelés

ŐZHÍVÁSTÓL VADDISZNÓHAJTÁSIG

DVD 1. : A film egy év egyéni vadászatait, élményeit mutatja be. Bepillantást ad az őzhívás rejtelmeibe, a szarvasbőgés és a dám barcogás különös világába, a téli barkácsolás hangulatába.

DVD 2. : A nagyvad társas vadászatának különös hangulatot ad a télbe öltözött táj, a vadászbarátokkal eltöltött napok élménye. A vadászkutyák hangja által kísért vaddisznóhajtás, vagy a csendesebb terelővadászatok emléke évekig megmarad.

A filmek hossza: 40-40 perc.

DVD, ára 6000 Ft
Átmenetileg nem kapható

 

AZ ERDÉSZETI FELSŐOKTATÁS TÖRTÉNETE MAGYARORSZÁGON I-III. rész

I. rész: Selmeci erdők.

II. rész: Trianon után.

III. rész: Az Erdőmrnöki Kar a XXI. században.

DVD, ára 3500 Ft
Megrendelés

A MAGYAR ERDŐK KIRÁLYA

Európában mintegy 1 millió gímszarvas található. Földtekénken tehát legalább 2, de a félig háziasított, karámokban tartott csordákat is beleszámítva esetleg 3 millió gímszarvas jelenlétével számolhatunk. A Kárpát-medence természeti adottságai olyannyira kedveznek ennek a vadfajnak, hogy a hazánk területén élő gímállomány világhírnévre tett szert. A magyarság ősi regéjében vezérlő állat a szarvas. Kivezette épünket Etelközből, hogy végül is honfoglalóként a Kárpát-medencében telepedjen le. A szarvas mítosza a kereszténység terjedésével is tovább élt, és ezt a vadat, mint égi küldöttet nagy csodák tételére tartották képesnek. A 65 perces film bemutatja a gímszarvasok életét négy évszakon keresztül. A narrátor szöveg alapját Páll Endre: A gímszarvas és vadászata c. könyve szolgáltatta. Így bemutatásra kerülnek a különböző hazai szarvas tájak, és az ott élő állatok sajátosságai, a szarvasok társas viselkedése és annak élettani alapjai, az agancsnövesztés biológiája, a tehén és bikacsapatok élete és nem utolsó sorban a szeptemberi szarvasbőgés csodája.

DVD, ára 3000 Ft -- Átmeneti készlethiány

A VELENCEI-TÓ
Kicsiny tó a nagy mellett

I. rész: Az 54 perces film bemutatja az itt élő védett madárvilágot, a különböző fajok életét négy évszakon át, a nagy őszi madárvonulást, a fiókák nevelését, a természetvédők munkáját, az erdei iskolát, valamint kitér a tó környékén található kulturális és természeti kincsekre is. Célunk, hogy a néző megismerhesse ezt a csodálatos vidéket, amelynek a megóvásaminden itt élő, és itt megforduló ember érdeke.
II. rész: A Velencei-tó folytatásaként elkészült 42 perces film a Dinnyési Fertő és a Sikondai mocsár élővilágát mutatja be. A Velencei-tóról kiszorült madárvilág egyik utolsó menedéke ez a terület. A néző páratlan képsorokon keresztül ismerheti meg a vidék múltját és jelenét. A leskunyhókból és lessátrakból készült felvételek egy csodálatos világba nyújtanak betekintést.

DVD, ára: I–II. rész 3500 Ft
Megrendelés

ÉLŐHELYGAZDÁLKODÁS ÉS VADGONDOZÁS I–II.

A film 83 + 82 perces, a vadgazda egész éves feladatait mutatja be a vadlétszámbecslésen keresztül, vadföldgazdálkodás, vadegészségügy stb. A filmet vadászat zárja.

Dupla DVD, ára 5500 Ft
Megrendelés

VILÁGREKORDOK NYOMÁBAN (2 rész egy lemezen)

Augusztus 24-én mutatták be dr. Ignácz Magdolna új dupla DVD-jét „Világrekordok nyomában” címmel. A budapesti Erdészeti Információs Központban tartott filmbemutatón megjelent Pintér István, az FVM Vadászati, Halászati és Vízgazdálkodási főosztályának vezetője valamint Feiszt Ottó, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke is. Magyarország világhirű vadászterületeit, a vadászatokat, világrekord trófeákat bemutató kétrészes film (43 illetve 40 perc). (folytatás)

DVD: 4300 Ft – Megrendelés

Magyarországi vadászatok VIII.
A SZARVASBŐGÉS TITKAI

Nincs olyan vadász, akinek a szívét ne dobogtatná meg szeptemberben a megszólaló szarvasbika. A sikeres vadászathoz gyakran nyújt segítséget egy különleges eszköz, a bőgőkürt. A film Európa legjobb szarvasbőgőit, többek között a többszörös bajnok Homolya Lászlót mutatja be, és a nézők elleshetik a szarvasbőgés tudományának fortélyait. (45 perc)

Készítette a Kommunikáció - Natura BT és a Digit-D Stúdió

Ára: DVD: 4700 Ft – Átmeneti készlethiány

DVD 1. A szalonka: A filmben a hosszú tél után a tavasz és kikelet, a szalonkavárás és a hozzá kapcsolódó hagyományok, vadászatok elevenednek meg, régi nagy vadászíróink és a ma vadászai révén. Részesei lehetünk a szalonkavadászat örömének, annak hogyan kovácsolja ez a varázslatos madár a vadászokat életre szóló barátokká. A film 55 perces

DVD 2. Az apróvadvadászat: Nincs olyan vadász akinek a szívét ne dobogtatná meg egy hortobágyi vadlibavadászat s ugyancsak sokaknak emlékezetes egy-egy téli, havas, jól szervezett fácán és nyúl hajtóvadászat. Még fülünkben cseng az elmúlt szezon búcsúlövése, de már arra gondolunk nemsokára itt vannak a szalonkák. És a gerle, ez a levegőben vidáman táncoló madár. A film 50 perces

A dupla DVD ára: 6000 Ft. – Megrendelés


HORVÁTH ÁRPÁD filmjei

Horváth Árpád
ROMÁNIA / ANGLIA

A film első részében Horváth Árpád és fia az erdélyi hegyek ősrengetegeiben a barna medve izgalmas hajtóvadászatán vesznek részt. Ezután a Fogarasi havasokban zergevadászat következik, majd vaddisznóvadászatnak lehetünk szemtanúi.
A film második részében az angliai egzotikus szarvasfélék (muntják, kínai víziőz) utáni cserkelést mutatják be.

A film hossza: 60 perc.

Ára: DVD 4000 Ft
Átmenetileg nem kapható

BETELJESÜLT ÁLOM

Horváth Árpád és ifj. Horváth Árpád zimbabwei és Kariba-tó környéki vadászatait bemutató kazetta.

A film hossza 60 perc.

Ára: DVD 4000 Ft – Megrendelés

Terítéken az őserdő szelleme

Horváth Árpád kongói és kameruni vadászatai

A film hossza 90 perc.

Ára: DVD 4000 Ft – Megrendelés